background img
banner
banner

«Θωρακίζεται» για τα χιόνια η Ανατολική Αιγιάλεια

ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΣΕ ΕΚΧΙΟΝΙΣΤΙΚΟ

Σε μία πολύ έξυπνη και κυρίως χρήσιμη λύση προχώρησαν στον δήμο Αιγιαλείας ώστε να αυξήσουν τα μηχανήματα που μπορούν να παρέμβουν για να καθαρίσουν δρόμους από τα χιόνια. Πριν λίγες μέρες μετέτρεψαν όχημα που χρησίμευε ως πυροσβεστικό, σε εκχιονιστικό, τοποθετώντας πάνω σε αυτό, μαχαίρι και αλατιέρα, εξαρτήματα που θα αφαιρεθούν μετά το τέλος του χειμώνα, ώστε το όχημα να είναι σε ετοιμότητα για την θερινή περίοδο.

Όπως ανέφερε στο “Protionline.gr”, ερωτηθείς σχετικά, ο αντιδήμαρχος Δυτικής Αιγιάλειας Γιώργος Γιοβάς, ΄΄πρόκειται για την υλοποίηση σκέψης του προϊστάμενου του Αυτοτελούς Τμήματος Περιβάλλοντος Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας κ. Στεφανίδη, έτσι ώστε το υπάρχον όχημα που τους θερινούς μήνες χρησιμοποιείται ως πυροσβεστικό, το χειμώνα να αξιοποιείται ως εκχιονιστικό για τις ανάγκες της Ανατολικής Αιγιάλειας. Μάλιστα, δρομολογούνται κι άλλες τέτοιες παρεμβάσεις σε υπάρχοντα οχήματα τέτοιου είδους καθώς και σε ένα μεγαλύτερο για όλο τον δήμο΄΄.

Αναφορικά με την κατάσταση στα ορεινά της Ανατολικής Αιγιάλειας λόγω του νέου… χιονιά, ο κ. Γιοβάς ανέφερε πως χθες υπήρξε χιονόπτωση, κάνοντας γνωστό πως με συνεχείς παρεμβάσεις, τόσο ο δήμος όσο και η περιφέρεια, φροντίζουν να διατηρούν καθαρό το οδικό δίκτυο. Μάλιστα, όπως επισήμανε, τα μηχανήματα του δήμου επιχειρούν διαρκώς στον δρόμο προς το Χιονοδρομικό Κέντρο, λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας που παρουσιάζει. ΄΄Είμαστε σε ετοιμότητα όλες τις μέρες για να αντιμετωπίσουμε τα… απρόοπτα του καιρού΄΄, σχολίασε χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr