background img
banner
banner

Δυναμικό ξεκίνημα για το Στράτο Βαρδάκη

ΚΑΙ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΚΑΙΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ 

Μπορεί να έχει λίγες μόνο ημέρες στο τιμόνι του ΝΠΔΔ ο Στράτος Βαρδάκης, ωστόσο από την πρώτη στιγμή έδειξε τη διάθεσή του για δουλειά.

Φαίνεται πως είναι προσωπικό στοίχημα του Στράτου Βαρδάκη, να κάνει τη διαφορά από τη θέση του προέδρου του ΝΠΔΔ έτσι δεν αφήνει καμία μέρα ανεκμετάλλευτη, πραγματοποιώντας στοχευμένες ενέργειες για τα θέματα του Νομικού Προσώπου.

Από τις πρώτες κιόλας ημέρες  ολοκληρώθηκε η διαδικασία πρόσληψης από αντικατάσταση λόγω παραίτησης ατόμου ειδικότητας Κοινωνικού Λειτουργού στο Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμός Παιδεία, Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασίας. Η σύμβαση είναι ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου 11 μηνών με δυνατότητα ανανέωσης όσο διαρκεί το Πρόγραμμα ΕΣΠΑ. Στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Στράτος Βαρδάκης, σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο κ. Χριστόπουλο Βασίλειο ικανοποίησε αίτημα ετών του Τμήματος της Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου με την ανωτέρω πρόσληψη. Μετά από προσωπικές ενέργειες του κ. Βαρδάκη αποστέλλεται με απόφασή του, το ανωτέρω άτομο ειδικότητας Κοινωνικού Λειτουργού άμεσα στο εν λόγω τμήμα του Δήμου.

Συνεχείς και στοχευμένες ενέργειες

Επιπλέον μετά από την δοκιμαστική λειτουργία του Ανοικτού Δημοτικού Κολυμβητηρίου Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου και την ανταπόκριση που είχε από τους πολίτες θα συμπληρωθούν  οι ημέρες και ώρες λειτουργίας του και αποφασίζεται η λειτουργία και Σάββατα ώρες από 09:00 έως 13:00. Μάλιστα μέσα στην εβδομάδα θα  ψηφιστεί από το Διοικητικό Συμβούλιο η αναγκαιότητα εκμίσθωσης του κυλικείου του Αθλητικού Συγκροτήματος με την ονομασία Ανοικτό Δημοτικό Κολυμβητήριο Δ.Κ. Αιγίου.

Κατόπιν ενεργειών του νέου Προέδρου προκηρύχθηκαν δύο θέσεις ΔΕ Μαγείρων για τους Παιδικούς Σταθμούς μέσω ΑΣΕΠ ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για 11 μήνες με δυνατότητα ανανέωσης όσο διαρκεί το Πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

Παράλληλα ο νέος πρόεδρος του ΝΠΔΔ είχε συναντήσεις με τους υπευθύνους των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και τη  Δευτέρα 25/06 παραδίδει το φάκελο με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ο οποίος θα κατατεθεί στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. για το πρόγραμμα χρηματοδότησης 75.000,00€ για την δημιουργία δύο νέων τμημάτων βρεφών στον Α&Β Βρεφονηπιακό Σταθμό Αιγίου και στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Ακράτας.

Τέλος την προηγούμενη Τρίτη ολοκληρώθηκε ο δεύτερος κύκλος των μαθημάτων Πρώτων Βοηθειών του Ερυθρού Σταυρού σε υπαλλήλους του Ν.Π.Δ.Δ. ο πρόεδρος κ. Βαρδάκης ευχαριστεί την Πρ/νη κ. Μαρία Σύρακα του Νοσηλευτικού Τμήματος του Ερυθρού Σταυρού παραρτήματος Πατρών για την αγαστή συνεργασία τους και δεν αποκλείει μελλοντικά συνέχιση του εν λόγω προγράμματος με την πραγματοποίηση και τρίτου κύκλου μαθημάτων.

 


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr