background img
banner
banner

Υποσχέσεις μοιράζονται από την μια μεριά για τα πρωταθλήματα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ

Την υπόσχεση του κ. Αυγενάκη για την πραγματοποίηση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, έλαβαν την Πέμπτη οι εκπρόσωποι της κατηγορίας που αγωνίζεται και ο Παναιγιάλειος.
Βέβαια αυτό που δεν άρεσε καθόλου κι ήταν αρκετό για να μειώσει την αισιοδοξία της επανεκκίνησης, ήταν η κουβέντα του υφυπουργού Αθλητισμού, ότι για την επιστροφή στο πρωτάθλημα, σημαντικό ρόλο θα παίξουν και τα επιδημιολογικά δεδομένα που αλλάζουν από μέρα σε μέρα.

Αψήφησαν οι «ειδικοί» το θέμα SOS του κ. Αυγενάκη

Οι άνθρωποι της Γ΄ Εθνικής δεν σταματούν να αναζητούν εγγυήσεις για την επιστροφή τους στο πρωτάθλημα. Στην προσπάθεια καθησυχασμού ο κ. Αυγενάκης έδειξε την Πέμπτη στους εκπροσώπους της Γ΄ Εθνικής το μήνυμα SOS που θα παρέδιδε στους λοιμωξιολόγους την επόμενη μέρα (Παρασκευή), ζητώντας την έναρξη των προπονήσεων στα πρωταθλήματα που δεν έχουν ξεκινήσει.

Αποδείχθηκε όμως ότι πάντα υπάρχουν σημαντικότερα θέματα από αυτό του αθλητισμού για τους λοιμωξιολόγους. Με το πρόσχημα της βεβαρυμμένης κατάστασης οι Παρασκευές περνούν χωρίς σκοπό για τον αθλητισμό που περιμένει. Και μήπως την ερχόμενη Παρασκευή θα βρεθεί κάποιος χρόνος για να δώσουν οι ειδικοί κάποιες απαντήσεις στους εκατοντάδες ανθρώπους που …καίγονται;

Νίκος Χαρδαλιάς: «Ζητάμε υπομονή»

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, έσπευσε να δικαιολογήσει μια ακόμα παράλειψη των λοιμωξιολόγων να ασχοληθούν με τα θέματα του αθλητισμού, δηλώνοντας:
«Να σημειωθεί ότι λόγω της επιδημιολογικής εικόνας ανά την επικράτεια, στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων δεν συζητήθηκαν άλλα θέματα ούτε και αιτήματα των διάφορων υπουργείων, όπως και του Αθλητισμού, που αφορούσαν την επανεκκίνηση περισσότερων αθλητικών και όχι μόνο δραστηριοτήτων.

Κατανοούμε και συμμεριζόμαστε τον προβληματισμό και τις επιπτώσεις (οικονομικές, αγωνιστικές, αλλά και ψυχολογικές) στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, που αποτελεί μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας μας. Ζητούμε όμως υπομονή. Ελπίζουμε να έχουμε καλύτερη εικόνα τις προσεχείς ημέρες και να μπορέσουμε να έχουμε νέα για την αθλητική οικογένεια της χώρας μας».

Σταθερά στον «πάγο» ο αθλητισμός και πορεία διαμαρτυρίας

Η μέχρι τώρα αντίδραση και οι διαμαρτυρίες από τα δυο πρωταθλήματα (Football League και Γ΄ Εθνική) που παραμένουν στον «πάγο», δεν βρήκε κανένα αποτέλεσμα. Στην πορεία διαμαρτυρίας ειρηνικού χαρακτήρα την περασμένη Παρασκευή, εκτός από το ποδόσφαιρο, υπήρξε συμμετοχή από όλα αθλήματα που εξακολουθούν σε απραξία. Κεντρικό σύνθημα «Ο αθλητισμός είναι ΖΩΗ, στηρίξτε τον ΤΩΡΑ».

Βασίλης Χριστόπουλος: «Μας θεωρούν τοπικό πρωτάθλημα οι λοιμωξιολόγοι»

Την άποψη του επιθετικού του Παναιγιάλειου Βασίλη Χριστόπουλου ζήτησε να μάθει το protionline.gr, ρωτώντας ποιες είναι οι εκτιμήσεις του για τη στάση των λοιμωξιολόγων και για την επανεκκίνηση ή όχι του πρωταθλήματος.

«Η κατάσταση πλέον για την επανεκκίνηση ή όχι του πρωταθλήματος, φαίνεται να απασχολεί μόνο τους ανθρώπους, οι οποίοι πραγματικά νοιάζονται και θέλουν το καλό του αθλήματος. Άνθρωποι ως επί το πλείστον ποδοσφαιριστές κάνουν μεγάλο αγώνα να πείσουν τους ειδικούς να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Μια προσπάθεια που πραγματικά ανεξαρτήτου αποτελέσματος θα μείνει στην ιστορία. Σίγουρα ακούμε πολλά, διαβάζουμε πολλά, λόγια, υποσχέσεις, που αφήνουν μια θετική σκέψη αλλά δυστυχώς όταν βλέπουμε ότι ακόμα δεν έχουν επιτραπεί οι προπονήσεις στη Football League, μια επαγγελματική κατηγορία, με συγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο το οποίο υπάρχει στις άλλες δύο κατηγορίες που παίζουν, τότε υπάρχει πρόβλημα.

Δυστυχώς απ’ ότι διαβάζουμε, οι ειδικοί δεν έχουν ιδέα τι εστί  Γ΄ εθνική και νομίζουν ότι είναι γειτονιές και τοπικό. Η Γ’ εθνική μπορεί να είναι ερασιτεχνική στα χαρτιά αλλά οι υποχρεώσεις της είναι επαγγελματικές για να είμαι ειλικρινής το μόνο ερασιτεχνικό σε αυτή τη κατηγορία ίσως να ναι οι απολαβές. Θεωρώ ότι με τη βοήθεια της πολιτείας, μπορεί να υπάρχουν ελπίδες να ξεκινήσει.»


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr