background img
banner
banner

Συνήθισε στις ήττες ο Παναιγιάλειος, έχασε 1-0 στο Καναλάκι από τον Αχέροντα

Ούτε και στο Καναλάκι μπόρεσε να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα ο Παναιγιάλειος. Ο Αχέρων είχε το γκολ, στη συνέχεια χαμένο πέναλτι και τελείωσε με αριθμητικό πλεονέκτημα ύστερα από την αποβολή του Μακρίδη λίγο πριν το φινάλε.

Ο Θεοδωρακάκης το 1-0 για τον Αχέροντα 

Αυτό που είχε να αντιπαραθέσει ο Παναιγιάλειος στο Καναλάκι απέναντι στους γηπεδούχους, ήταν η μαχητικότητά του, που δεν αποδείχτηκε αρκετή.

Ο Αχέρων προηγήθηκε με το κοντινό πλασέ του Θεοδωρακάκη στο 25΄, του οποίου είχε αποκρούσει την κεφαλιά ο Ιωννίδης, αλλά πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε, βάζοντας δύσκολα στους μελανόλευκους που έχουν πρόβλημα στο εύκολο γκολ.

Απέκρουσε πέναλτι ο Ιωαννίδης 

Στο 57΄ ο Αχέρων είχε την ευκαιρία να σημειώσει ένα 2ο γκολ, όμως ο Ιωαννίδης είπε όχι στην εκτέλεση πέναλτι του Βέρμπη. Στην παράβαση της εσχάτης των ποινών υπέπεσε ο τερματοφύλακας του Παναιγιάλειου Ιωαννίδης, ανατρέποντας τον Ζδράβο.

Η καλή εικόνα που είχε ο Παναιγιάλειος δεν συνοδεύτηκε με ουσία, με αποτέλεσμα να αποχωρίσει ηττημένος από το Καναλάκι.

Αχέρων: Βλάχος, Καπίας (35′ Εμβραϊζογλου – 88′ Πόγιας), Ντατίδης, Θεοδωράκης, Ζδράβος, Κωνσταντίνου, Παπανίκου, Γκότσης, Τσούτσης, Βέρμπης (68′ Ροβίνας), Γεωργίου (68′ Βασιλειάδης).

Παναιγιάλειος: Ιωαννίδης, Κουρτελέσης, Μακρίδης, Σ. Αφούσσι, Παπαδόπουλος, Γκασίδης (65′ Αναστόπουλος), Α. Αφούσσι, Σκούτας (65′ Καρακούτης), Λιάτος (79′ Ψωμαράς), Τοκάμ, Βλαχόπουλος.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr