background img
banner
banner

«Βλέπουν» Παναιγιάλειο αλλά διατηρούν επιφυλάξεις

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Τον χρησμό της Πυθίας (ήξεις αφίξεις, ουκ,) μας θυμίζουν στις δηλώσεις τους οι ποδοσφαιριστές που εμπιστεύεται και θέλει να εντάξει στο δυναμικό του ο Παναιγιάλειος.
Λογαριάζοντας τις δικές τους προτιμήσεις σύμφωνα με τους κανόνες που διέπουν το ιστορικό τους, έχουν κατασταλάξει ότι μόνο σε περίπτωση πρωταθλητισμού θα αποφασίσουν να υπογράψουν και να φορέσουν την φανέλα του Παναιγιάλειου.

Και στη χειρότερη περίπτωση να πάνε στα παιχνίδια playoff και εκεί να τα παίξουν όλα για όλα στην κατάκτηση της πρωτιάς και του τίτλου του πρωταθλήματος. Από εκεί και ύστερα ξεκινούν τα μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Η άμεση καταβολή χρήματος κάνει την διαφορά

Οι προκαταβολές στους ποδοσφαιριστές που υπογράφουν συμφωνία με το σωματείο του Παναιγιάλειου, έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα για την …τσέπη της διοίκησης και την ευτυχή κατάληξη συνεργασίας με τον υποψήφιο μελανόλευκο ποδοσφαιριστή. Το φτωχό ρόστερ που διαθέτει αυτή την στιγμή ο Παναιγιάλειος ανεβάζει ψηλά την απαραίτητη ρευστότητα στο πορτοφόλι της προσωρινής διοίκησης, που προσπαθεί να καλύψει με συνέπεια όλα τα πρώτα απαραίτητα έξοδα, ώστε να ανεβάσει με αυτόν τον τρόπο τον πήχη στον στόχο της ερχόμενης αγωνιστικής σεζόν.

Αναμένεται οικονομική ενίσχυση στον Παναιγιάλειο

Από τις επαφές με χορηγούς που βρίσκονται σε εξέλιξη στον Παναιγιάλειο, αναμένεται κάποια οικονομική ενίσχυση στο τελευταίο 10ήμερο του Ιουλίου.
Παράλληλα στον Αιγιώτικο Σύλλογο περιμένουν να πιστωθούν και τα 3000 ευρώ από τον Δήμο Αιγιάλειας, αφού έχουν προηγηθεί όλα τα απαραίτητα προκαταρκτικά. Η προσωρινή διοίκηση αναμένει να υπάρξει αίσιο τέλος με τις οικονομικές ενισχύσεις για να προχωρήσει τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Δυνατό φιλικό με τον Διαγόρα Βραχνεΐκων

Την λίστα με τα φιλικά παιχνίδια ετοιμάζουν στον Παναιγιάλειο. Ήδη για τις 13 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί φιλική συνάντηση με τον Διαγόρα Βραχνεΐκων, με τον οποίο ήσαν και πέρυσι αντίπαλοι στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Αν δεν αλλάξει η ημερομηνία αυτού του φιλικού, θα συμπέσει με την ελλιπή προετοιμασία της Αιγιώτικης ομάδας, αφού ο Φίλιππος Σχοινάς έχει προγραμματίσει το ξεκίνημα της προετοιμασίας για την 1η Αυγούστου.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr