background img
banner
banner

Σήκωσαν την… κούπα οι “Λύκαινες” στο τουρνουά beach soccer

ΝΙΚΗΣΑΝ 3-1 ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΑΤΡΩΝ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ

Μπορεί να ήταν αγώνας επίδειξης αλλά δεν παύει να είναι ο πρώτος Τελικός Beach Soccer Γυναικών εδώ και χρόνια. “Λύκαινες” και Ολυμπιακός Πατρών ήθελαν πολύ την νίκη και πάλεψαν πολύ μέσα στην άμμο και τη ζέστη του Ιουλίου. Ο αγώνας έγινε στην Πάτρα, στα πλαίσια του πανελληνίου πρωταθλήματος Ανδρών και την επόμενη σεζόν θα διεξαχθεί κανονικά και πανελλήνιο πρωτάθλημα γυναικών στο εν λόγω άθλημα.

Η Αιγιώτικη ομάδα ξεκίνησε ιδανικά με το γκολ της Γιάννας Λαλιώτη να τη βάζει σε θέση οδηγού από το ξεκίνημα του αγώνα και η ίδια στο μέσο της δεύτερης περιόδου με άπιαστο εναέριο βολέ, εκτός ισορροπίας, έκανε το 2-0. Οι αντίπαλη ομάδα μείωσε το σκορ σε 2-1, αλλά ήρθε η Μαρίνα Λουλεμέ στο μέσο της 3ης περιόδου κι αυτή με εντυπωσιακό βολέ να κάνει το 3-1 και να “τελειώσει” τον αγώνα. “Η έκρηξη χαράς όταν η αρχηγός μας Δέσποινα Νικολάου, σήκωνε την κούπα, ήταν το ξέσπασμα μια χρονιάς μεγάλης κούρασης και απογοήτευσης αλλά και μια χρονιάς που μας έδειξε ότι ακόμα υπάρχει σφυγμός μέσα μας. Ήταν μια αναγκαία ένεση ηθικού εν όψει της νέας χρονιάς που και αυτή κάθε άλλο παρά εύκολη προβλέπεται.

Συγχαρητήρια για την όλη διοργάνωση καθώς πριν από εμάς έγινε ο τελικός Ανδρών (Πρωταθλητής Ελλάδας Άτλας Αθηνών) και ελπίζουμε σε ακόμα ομορφότερες τελικές φάσεις Beach Soccer στο μέλλον ! Εμείς (όπως και όπου υπάρχει μπάλα να κλωτσάμε) θα είμαστε εκεί !”, αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr