background img
banner
banner

Σε αναζήτηση αντιπάλου τώρα ο Παναιγιάλειος

ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ Α.Ε. ΑΙΓΙΟΥ

Χαλάει το σερί των φιλικών του Παναιγιάλειου εκτός απρόοπτου. Και το απρόοπτο θα είναι να βρεθεί κάποιος αντίπαλος για το Σαββατοκύριακο, αφού ο Φίλιππος Σχοινάς έχει προχωρήσει αρκετά τις …μελέτες του στον καταρτισμό των γραμμών και της 11άδας. Έχει ξεχωρίσει ανάλογα με την φυσική κατάσταση και την «φόρμα» κάποιους ποδοσφαιριστές, θέλει όμως να βελτιώσει ακόμα απόψεις και συμπεράσματα για τον φετινό Παναιγιάλειο.

Θα πρέπει να καταλογιστεί στον προπονητή Φίλιππο Σχοινά το ελαφρυντικό του στησίματος μιας νέας ομάδας, που μετράει μέχρι τώρα 16 μεταγραφές, με αμφίβολο τον Άκη Δημόπουλο για να γίνουν τα αποκτήματα 17.

Δεν τελείωσε το θέμα με την μεταγραφή μεσοεπιθετικού

Στο μελανόλευκο στρατόπεδο υπάρχει πάντα η ελπίδα για την ανεύρεση και απόκτηση ενός μέσου που θα κάνει την διαφορά και για τον λόγο αυτό η διοίκηση κινείται στην εξασφάλιση του απαιτούμενου ποσού.

Περιμένει τους τραυματίες ο Φίλιππος Σχοινάς

Με μικροπροβλήματα κυρίως, παραμένουν εκτός φιλικών αγώνων και είναι σε ατομική προπόνηση κάποιοι ποδοσφαιριστές, τους οποίους θέλει να έχει το συντομότερο στη διάθεσή του ο Φίλιππος Σχοινάς.

Μετά την επιστροφή των Παπαδόπουλου, Βλάχου, από το φιλικό της Τετάρτης απουσίασε ο Ανδρέας Χούσα είχε πρόβλημα στον προσαγωγό, ο Ανδρέας Τσεκούρας γαστρεντερίτιδα, ο Παντελής Βιλανάκης τράβηγμα, ο Κωνσταντίνος Αποστολής επίσης με πρόβλημα στον προσαγωγό.

Ο Βασίλης Μπούνας απουσίαζε αφού είχε παιχνίδι στην Ιταλία αγωνιζόμενος με την ομάδα Napoli (beach soccer).

Ανεβάζουν απόδοση Κοτσόκολος και Μιχάλης Σπανός

Καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι του Παναιγιάλειου ο αμυντικός μέσος Θόδωρος Κοτσόκολος, ο οποίος για μια ακόμα φορά είχε την ατυχία να μπει στο χειρουργείο για χιαστό, καθώς επίσης ο κεντρικός αμυντικός Μιχάλης Σπανός.

Ο τελευταίος «δένει» στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον έμπειρο Τάκη Παπαδόπουλο, με το δίδυμο αυτό να δείχνει ότι θα βρίσκεται σε προτεραιότητα στις επιλογές του Φίλιππου Σχοινά.

Κοντά σε φιλικό με την Καλλιθέα την ερχόμενη Τετάρτη

Ο προπονητής της Καλλιθέας Λεωνίδας Βόκολος, έδειξε ενδιαφέρον για την πραγματοποίηση μιας φιλικής συνάντησης με τον Παναιγιάλειο, ύστερα από συνομιλία που είχε με τον πρόεδρο της προσωρινής διοίκησης, Γιάννη Μπαλτιμά.

Για το αν θα πραγματοποιηθεί αυτό το σπουδαίο φιλικό παιχνίδι με την ομάδα της Καλλιθέας που συμμετέχει στην SuperLeague 2, αυτό θα το μάθουμε το ερχόμενο διήμερο.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr