background img
banner
banner

Μένει εκτός της νέας προσωρινής διοίκησης ο Βασίλης Ροδόπουλος

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ PROTIONLINE.GR

Με την ολοκλήρωση του εξαμήνου, η προσωρινή του Παναιγιάλειου είναι υποχρεωμένη να ανακοινώσει στο Πρωτοδικείο το νέο σχήμα με το οποίο θα συνεχίσει στο 6μηνο που ακολουθεί.
Ανάμεσα στα μέλη της διοίκησης ήταν και ο Βασίλης Ροδόπουλος, ο οποίος εξηγεί στο protionline.gr το χρονικό της ανάληψης διοικητικών καθηκόντων που ανέλαβε με τους άλλους διοικούντες λαμβάνοντας τα …σκήπτρα από τον Γιώργο Γκάμαρη, καθώς και τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Για τον τρόπο που εισήλθε στο μελανόλευκο ΔΣ, ο Βασίλης Ροδόπουλος εξηγεί: «Ενας κύκλος έκλεισε αυτές τις ημέρες με την λήξη της 6μηνης θητείας της προσωρινής διοίκησης του Παναιγιάλειου, στην οποία είχα την τιμή να ήμουν μέλος της. Ο σκοπός δεν ήταν άλλος από την συνέχιση της λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος αφού είχε καταπέσει ύστερα από την δικαστική προσφυγή που υπέβαλα, υπογράφοντας εγώ και ο δικηγόρος κύριος Γ.Μπέσκος που ανέλαβε τα δικαστικά έξοδα και την εκπροσώπηση του σωματείου στις δικαστικές αίθουσες».

Για την προηγούμενη διοίκηση και τις ευεργετικές πράξεις που συνέβησαν στο σωματείο της πόλης μας, το πρώην μέλος του ΔΣ αναφέρει: «Η περιβόητη …ανύπαρκτη διοίκηση Γκάμαρη, οποία είχε ήδη προδικάσει από τον Γενάρη του 2022 την τύχη της ομάδος του ΠΓΣ. έχοντας τον στην λήξη του πρώτου γύρου του περσινού πρωταθλήματος ουσιαστικά υποβιβασμένο από την Γ΄ Εθνική στην Α΄ τοπική κατηγορία.
Αφού λοιπόν μου ζητήθηκε να μετέχω σε αυτό το προσωρινό διοικητικό σχήμα για την διάσωση του ΠΓΣ αν και με ελάχιστες αρμοδιότητες και πόρους, καταφέραμε όλα αυτά τα μέλη… να κρατήσουμε υπαρξιακά από τότε έως και σήμερα με την λήξη της θητείας της ορισμένης 6μηνης χρονικής διάρκειας, που προβλέπονταν από την διαταγή του πρωτοδικείου τον αγαπημένο μας σύλλογο στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Να τον ξεκινήσουμε φέτος απο την Α’ Τοπική κατηγορία της ΕΠΣ ΑΧΑΙΑΣ , ΝΑ ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ με όλα εκείνα τα έγγραφα που χρειάζονται για να συνεχίσει απρόσκοπτα η λειτουργία του. Να έχει ενεργό : ΑΦΜ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ, ΒΙΒΛΙΟ ΜΕΛΩΝ , ΒΙΒΛΙΟ ΕΣΟΔΩΝ -ΕΞΟΔΩΝ,ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ , ΑΡΙΘΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΗΣ, ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ.. και σήμερα να λειτουργεί ως σύλλογος χωρίς προβλήματα έτοιμος να αγωνιστεί στα δημοτικά γήπεδα βάσει του νέου αθλητικού νόμου που απαιτεί διαφάνεια και τάξη. Σε αντίθεση με πολλά άλλα σωματεία που σήμερα έχουν σοβαρό πρόβλημα με τον νέο αθλητικό νόμο και κινδυνεύουν με αφανισμό, χωρίς να εξαιρείται η περιοχή μας».

Αναφέρθηκε στο νέο μελανόλευκο ρόστερ ο Βασίλης Ροδόπουλος, καθώς και στην οικονομική πολιτική που ακολουθεί η νέα διοίκηση

«Το καλοκαίρι με την απερχόμενη αυτή διοίκηση έγιναν 15 νέες μεταγραφές με παίκτες που είναι γνωστοί στα γήπεδα της Αχαΐας για την αξία τους με πολλά “γηγενή” παιδιά από την Αιγιάλεια και τις γύρω περιοχές, πλαισιωμένα από παλαιούς παίκτες που είχαν φορέσει την φανέλα της ομάδας και είχαν προσφέρει τα μέγιστα στο παρελθόν.
Επίσης σημαντικό είναι ότι αυτή η προσωρινή διοίκηση από τις 17 του ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ 2022 ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ σε ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ που ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΗΣ έχοντας τακτοποιήσει και πληρώσει προκαταβολές και μισθοδοσίες ποδοσφαιριστών έως τον Σεπτέμβριο,
Ακόμα όποια έξοδα χρειάστηκαν για την προετοιμασία της ομάδας και τις όποιες μετακινήσεις για φιλικά παιχνίδια και πληρωμές διαιτητών. Εξασφάλισε και πλήρωσε τις μισθοδοσίες μηνών Αυγούστου και Σεπτεμβρίου του νέου μας προπονητή. Εξασφάλισε και αποπλήρωσε τον ρουχισμό (εμφανίσεις – προπονητικό ρουχισμό) για το νεο πρωτάθλημα. Σύναψε συνεργασία για λειτουργία ακαδημιών με το σωματείο του ΑΣΤΕΡΑ ΤΕΜΕΝΗΣ υπό την καθοδήγηση δικών του προπονητών και ξεκίνησαν οι προπονήσεις. Εξασφάλισε με χορηγία τα εμφιαλωμένα νερά που θα χρειαστούν καθημερινά, από την Εταιρεία ΑΥΡΑ 3Ε για όλους τους αθλητές της ομάδος. Εξασφάλισε και πήρε οικονομική Βοήθεια από τον Δήμο Αιγίου ποσού 3000 ευρώ. Εξασφάλισε οικονομική βοήθεια 1000 ευρώ απο την ΕΠΟ για την συμμετοχή του σωματείου στον περσινό θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Αχαΐας.
Ήδη βρίσκεται στον πίνακα της ΓΓΑ και είναι σε επαφή με την περιφέρεια για την οικονομική της ενίσχυση μέσω ενός τουρνουά ακαδημιών στα πλαίσια κοινωνικών δράσεων».

Για την απόφαση να τερματίσει εδώ την θητεία του ο Ροδόπουλος εξηγεί: «ΕΝΑΣ 6ΜΗΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ . Αυτά μπορούσαμε αυτά κάναμε. Μέσα από αυτό εδώ το μήνυμα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους μας που στήριξαν αυτήν την προσωρινή διοίκηση πρωτοδικείου, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ να θίξει, προσβάλλει, ή διαλύσει τον σύλλογο. Αντίθετα χωρίς κανέναν σημαντικό πόρο παρά μόνο από δωρεές φίλων και αγνών φιλάθλων κράτησε την σφραγίδα και την ύπαρξη του συλλόγου στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Αχαΐας.
Οι δικές μου δυνατότητες και αρμοδιότητες ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΕΔΩ. Λόγω αυξημένων επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων, προσθέτοντας ότι με ενοχλεί η αλλαγή του αρχικού πλάνου όσον αφορά το οικονομικό σκέλος το οποίο κρίνεται υπερβολικό και μη διαχειριστικό θέλω να δηλώσω: ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ 6ΜΗΝΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ που θα διορισθεί και θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες στον Τύπο. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες στην νεα προσωρινή διοίκηση. ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ εξ αρχής ,να μην παρεκκλίνουν της πορείας οι διοικούντες,να είναι πιό τολμηροί, να μην ανέχονται λυκοφιλίες και μικροσυμφέροντα και να οδηγήσουν την ομάδα στην Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ως Πρωταθλήτρια.»

Για το διοικητικό μέλλον ο πρώην παράγοντας του Παναιγιάλειου είπε: «Να έχουν τα μάτια τους και τα αυτιά τους ανοιχτά προκειμένου βρεθεί μια μόνιμη διοίκηση για να αναλάβει τον αγαπημένο μας σύλλογο στο τέλος αυτής της 6μηνης νέας παράτασης της προσωρινής αυτής διοίκησης. Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! και αποχωρώντας δηλώνω ότι θα παραμείνω πιστός φίλαθλος της ομάδας παρακολουθώντας την πορεία της από κοντά όπως έκανα πάντα!!»


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr