background img
banner
banner

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Τους περιμένει όλους ο Φίλιππος Σχοινάς

ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Ο ΒΙΛΑΝΑΚΗΣ – ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ

Στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση του Παναιγιάλειου. Παρέα στον Ανδρέα Τσεκούρα σε ατομικό πρόγραμμα έκανε και ο Παντελής Βιλανάκης, αφού είχε σφίξιμο στον τρικέφαλο και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.

Τόσο τον Βιλανάκη όσο και τον Τσεκούρα, θα περιμένει στην αυριανή προπόνηση του Παναιγιάλειου ο προπονητής Φίλιππος Σχοινάς, αφού για σήμερα Τρίτη έχει δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές.

Σίγουρα δεν υπολογίζεται ο τερματοφύλακας Νίκος Μαυρούλιας τουλάχιστον για το παιχνίδι της πρεμιέρας στο Στάδιο την Κυριακή με τον Απόλλωνα Εγλυκάδας.

Στην Α΄ κατηγορία ύστερα από 10 χρόνια ο Απόλλων Εγλυκάδας

Το χαρακτηριστικό των δυο αντιπάλων της πρεμιέρας στο Στάδιο Αιγίου, είναι ότι πέρυσι ανήκαν σε διαφορετική κατηγορία. Ο μεν Παναιγιάλειος υποβιβάστηκε από την Γ΄ Εθνική, ο δε Απόλλων κέρδισε την άνοδο από την Β΄ στην Α΄ κατηγορία. Η ομάδα της Εγλυκάδας έρχεται στην μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία ύστερα από 10 χρόνια, έχοντας σταθερή φιλοσοφία να κινείται με μικρά και σταθερά βήματα, αποφεύγοντας το μεγάλο άλμα.

Σταύρος Θεοδωρόπουλος: «Ο Παναιγιάλειος το φαβορί»

Ο Σταύρος Θεοδωρόπουλος πρόεδρος του Απόλλωνα Εγλυκάδας που ιδρύθηκε το 1970, φιλοξενήθηκε στo protionline.gr και εξέφρασε τις απόψεις του για το παιχνίδι της πρεμιέρας. Πριν αναφερόμενος στην δική του ομάδα υπογράμμισε: «Κερδίσαμε την άνοδο στην Α΄ κατηγορία, για την οποία δεν έχουμε μεγάλους στόχους. Θα έλεγα ότι το υλικό που διαθέτουμε είναι περισσότερο για την Β΄ κατηγορία, αφού δεν πραγματοποιήθηκαν μεταγραφές, αντίθετα έφυγαν οι μεγάλοι σε ηλικία παίκτες, για να δοθούν ευκαιρίες στα δικά μας παιδιά.»

Για το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο, αφού πρώτα εξέφρασε τους φόβους του για την αναβολή του αγώνα, ύστερα από το θέμα που προέκυψε με τις άδειες τέλεσης αγώνων, γνωρίζοντας ότι δεν έχει πρόβλημα το Δημοτικό Στάδιο, αλλά τα άλλα γήπεδα της περιοχής μας, ο πρόεδρος του Απόλλωνα είπε: «Ο Παναιγιάλειος κακά τα ψέματα είναι το φαβορί και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει. Του εύχομαι ολόψυχα να πάρει το πρωτάθλημα και να ξεφύγει οριστικά από τα τοπικά πρωταθλήματα».


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr