background img
banner
banner

Πρωτιές και διακρίσεις για την Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ MOTO CROSS ΣΤΗ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ

Το Σαββατοκύριακο 8-9 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε ο έκτος και τελευταίος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross στην Σπερχειάδα, και αυτός στο πολύ υψηλό οργανωτικό επίπεδο που είχαν και οι προηγούμενοι αγώνες του φετινού πρωταθλήματος.

Ο αγωνιστικός χώρος ήταν τέλια διαμορφωμένος και δημιούργησε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να υπάρχει έντονος συναγωνισμός και θέαμα σε όλες τις κατηγορίες. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 110 και ο κόσμος αγκάλιασε για μια ακόμα φορά τον αγώνα με την μεγάλη συμμέτοχή του.

Η Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ. συμμετείχε στον αγώνα με 15 αθλητές και πάρα τις απουσίες αρκετών λόγω τραυματισμών γέμισε τα βάθρα των κατηγοριών του αγώνα αλλά και του πρωταθλήματος. Οι απονομές έγιναν στην πόλη της Σπερχειάδας, στο γραφείο της ΛΕΜΣ σε μια όμορφη μικρή και λιτή εκδήλωση όπου συγκεντρωθήκαν όλοι οι αθλητές σε εορταστική ατμόσφαιρα με χειροκροτήματα και πανηγυρισμούς.

Αν και δεν έχει βγει η βαθμολογία των σωματείων ακόμη λόγω της έκτακτης μεταγραφικής περιόδου και ανακατατάξεως των αθλητών, η Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ έχει τερματίσει για ακόμα μια φορά πολύ ψηλά στην βαθμολογία των σωματείων χάρη στην προσπάθεια όλων των αθλητών της. Και σε αυτόν τον τελευταίο αγώνα οι αθλητές της πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις.

“Εκλεψαν” και πάλι την παράσταση οι αδελφές Λάμπρου

Στην κατηγορία ΜΧ WOMAN οι καταπληκτικές αδερφές Λάμπρου Ιωάννα (Τζονάκι 7) με YAMAHA και Αμαλία (17) επίσης με YAMAHA κατάφεραν και έκαναν το 1-2 στον αγώνα αλλά και στο Πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την αγάπη και το πάθος για το Motocross και φυσικά στο ‘’Τζονάκι’’ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

ΜΧ 65 
Στην κατηγορία συμμετείχαν 7 παιδιά από την Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ. και τα περισσότερα έχουν βγει από το Palemot Motocross Scholl κάτι που κάνει τους ανθρώπους της Λέσχης υπερήφανους και αισιόδοξους για το μέλλον.
Στον αγώνα τερμάτισε 3ος ο Ανδρέας Τρακαδάς (24) με ΚΤΜ 5ος ο Κωσταντίνος Τρακαδάς (23) με HUSQVARNA 13ος ο Φωτόπουλος Δημήτρης (911) με YAMAHA 11ος Σταμάτιου Ιωάννης (322) με ΚΤΜ 16η η Λαμπρινή Δριχούτη (223) με GAS GAS και 17ος ο Αγγελόπουλος Κωσταντίνος (512) με KAWASAKI
Στο Πρωτάθλημα είναι 3ος Τρακαδάς Ανδρέας 4ος Φωτόπουλος Δημήτρης 5ος Τρακαδάς Κωσταντίνος 12ος Δημόπουλος Αναστάσιος (28) με ΚΤΜ που λόγο τραυματισμού δεν συμμετείχε στους τρεις τελευταίους αγώνες 15ος ο Σταμάτιου Ιωάννης 17η η Δριχούτη Λαμπρινή και 21ος ο Αγγελόπουλος Κωσταντίνος

Mx 85
Στον αγώνα συμμετείχε ο Μπάζιος Χρήστος (28) HUSQVARNA περνώντας δυο τέταρτες θέσεις στα σκέλη και την τέταρτη στον αγώνα.
Στο Πρωτάθλημα ο Μπάζιος Χρήστος πήρε την 2η θέση και την 6η ο Αναστασόπουλος Παναγιώτης (194) ΚΤΜ που δεν συμμετείχε στον τελευταίο αγώνα λόγω τραυματισμού.

ΜΧ2
Ο Καραγιάννης Ηλίας (74) HUSQVARNA με μια 8η και μια 4η θέση στα σκέλη πήρε την 4η στον αγώνα και ο Φωτακης Σωτήρης (94) YAMAHA με μια 5η και μια 6η θέση στα σκέλη πήρε την 6η θέση στον αγώνα. Στην υποκατηγορία ΜΧ125 ο Φωτακης Σωτήρης βγήκε 1ος και 2ος στα σκέλη και 2ος στον αγώνα
Στο Πρωτάθλημα ο Καράγιαννης Ηλίας τερμάτισε 5ος και ο Φωτακης Σωτήρης 6ος. Στην ΜΧ125 ο Φωτακης κατέκτησε την 2η θέση.
Ο Παπαβασιλείου Νεκτάριος (81) ΚΤΜ συμμετέχοντας σε ένα μόνο αγώνα κατέλαβε την 30η θέση.

MX1 – MX 300
Στην κατηγορία συμμετείχε ο Ασημακόπουλος Ζώης (57) YAMAHA που βαθμολογείτε και στην ΜΧ1 και στην υποκατηγορία ΜΧ300. Στην ΜΧ1 τερμάτισε στην 14η και 11η θέση στα σκέλη και την 12η στον αγώνα . Στο Πρώτα. πήρε την 8η θέση. Στην ΜΧ 300 πήρε την 4η και την 3η στα σκέλη και την 3η στον αγώνα. Στο Πρώτα. πήρε την 3η θέση
Ο Ηλιόπουλος Γιώργος (69) HUSQVARNA συμμετέχοντας σε ένα μόνο αγώνα κατέλαβε την 31η θέση στην ΜΧ1 και την 11η στην ΜΧ300

ΜΧ OPEN
Συμμετείχε ο Κυπραιος Γιώργος (59) YAMAHΑ και κατέκτησε την 4η θέση στα σκέλη , τον αγώνα και στο πρωτάθλημα.
MX SENIOR
Ο Βαγενάς Σωτήρης (450) YAMAHA πήρε την 7η και 6η στα σκέλη και την 7η στον αγώνα και το Πρωτάθλημα.
Ο Φωτόπουλος Δημήτρης (911) KAWASAKI συμμετέχοντας σε ένα μόνο αγώνα πήρε την 18η θέση στο πρωτάθλημα

Ευχαριστίες προς όλους τους συντελεστές

Στην ανακοίνωση που .εξέδωσε το Δ.Σ. της Λέσχης, αναφέρει:
“Το Δ.Σ. του σωματείου ευχαριστεί και συγχαίρει όλους τους αθλητές για την προσπάθεια τους, συγχαίρει του γονείς , φίλους και συνοδούς για την βοήθεια που προσφέρουν, ευχαριστεί όλους τους χορηγούς των αθλητών για την βοήθεια τους.
Επίσης ευχαριστεί και τους χορηγούς που μας βοηθάνε ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε μια πίστα για προπόνηση με πολύ μικρό κόστος σε όλους τους αθλητές του σωματείου και δωρεάν για τα μικρά παιδιά , όπως και μια μικρή οικονομική βοήθεια πάλι προς τους μικρούς αθλητές που συμμετέχουν στους αγώνες του παν. Πρωταθλήματος.
Ξεκινάμε με τον κυρ. Αναστασόπουλο Κώστα και την οικογένεια του για την παραχώρηση του χώρου που βρίσκεται η πίστα Motocross‘’Δωροθέα Αναστοπούλου’’
Τον κυρ. Καπετσώνη Θεοφάνη για την παραχώρηση των μηχανήματων για την συντήρηση της πίστας
Την Παναιγιάλεια Ένωση Συνεταιρισμών για την οικονομική βοήθεια για το 2022
Και τον κυρ. Φωτόπουλο Δημήτρη για την οικονομική βοήθεια για το2022”


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr