background img
banner
banner

Παλιά και νέα έργα στην Οικονομική Επιτροπή

ΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Εννέα θέματα περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Αιγιαλείας, που έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα, στις 9.00 το πρωί. Επί το πλείστον σχετίζονται με έργα για υποβολή προτάσεων για χρηματοδότηση νέων.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα ακόλουθα:

1. Έγκριση Πρακτικού Ν. 2 Ηλεκτρονικής Αποσφράγισης Δικαιολογητικών Κατακύρωσης του Διαγωνισμού για το υποέργο 2 της πράξης: «Ήπιες παρεμβάσεις για την τουριστική αναβάθμιση, παρακολούθηση και ανάδειξη της βιοποικιλότητας της λιμνοθάλασσας Αλυκής Αιγίου του Δήμου Αιγιαλείας (Natura 2000/GR 2320006) μέσω του Προγράμματος LEADER ΑΛΙΕΙΑ & ΘΑΛΑΣΣΑ 2014-2020” του Υποέργου 2 με τίτλο «Σήμανση, αστικός εξοπλισμός, συστήματα οπτικής παρατήρησης φυσικού περιβάλλοντος και έντυπου υλικού».

2. Έγκριση Πρακτικών Ν. 1 Ηλεκτρονικής Αποσφράγισης Προσφορών, Ν. 2 Ηλεκτρονικής Αποσφράγισης Οικονομικών Προσφορών & Ν. 3 Ελέγχου Δικαιολογητικών Κατακύρωσης της υπηρεσίας με τίτλο: «Υπηρεσίες Συμβούλου για την εκπόνηση της δράσης «Επιχειρησιακό σχέδιο για την εξασφάλιση κοινοχρήστων και κοινωφελών χώρων – Ε.Σ.Ε.Κ.Κ. στο Δήμο Αιγιαλείας».

3. Έγκριση Πρακτικού Ν. 1 Ηλεκτρονικής Αποσφράγισης Προσφορών της υπηρεσίας με τίτλο: «Ψηφιακή Ανάδειξη της Ιστορίας του 1821 στο Δήμο Αιγιαλείας».

4. Έγκριση Πρακτικού Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου: «Ενεργειακή αναβάθμιση κτιριακού συγκροτήματος 1ου ΕΠΑΛ Αιγίου».

5. Έγκριση μελέτης, τεχνικών προδιαγραφών, τρόπου εκτέλεσης, καθορισμός των όρων διακήρυξης και κριτηρίου αξιολόγησης για την: «Προμήθεια τροφίμων για τους Παιδικούς Σταθμούς, για τους άπορους δημότες του Δήμου Αιγιαλείας, τη λειτουργία των γευμάτων αγάπης του Δήμου για το έτος 2023».

6. Έγκριση υποβολής πρότασης της πράξης με τίτλο «Υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης για την προετοιμασία της Στρατηγικής Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) των Δήμων Αιγιαλείας, Καλαβρύτων & Ερυμάνθου που εντάσσεται στην στρατηγική του Στόχου Πολιτικής 5 του ΠεΠ Δυτικής Ελλάδας 2021 – 2027» στο πλαίσιο της Πρόσκλησης με κωδικό: 7.0.0.1-f _2 (Α/Α ΟΠΣ 5532) και τίτλο ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΤΠΑ (ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ, ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ κλπ)» του ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 7 «Τεχνική Βοήθεια ΕΤΠΑ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα».

7. Υποβολή πρότασης στο Πρόγραμμα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός» 2021-2027 για την πρόσκληση με κωδικό 01 και τίτλο «ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΤΑ» και έγκριση επικαιροποιημένης μελέτης ψηφιακού μετασχηματισμού.

8. Έγκριση κίνησης οχημάτων του Δήμου μας εκτός των ορίων του Δήμου μας για την εκτέλεση υπηρεσίας.

9. Έγκριση απόδοσης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος του αναλογούντος ποσοστού του ημερήσιου τέλους κατόχων αδειών θέσεων Λαϊκής αγοράς.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr