background img
banner
banner

Ο «χασάπης της Ουκρανίας» και η δολοφονία του Ναβάλνι

-Του ΓΙΑΝΝΗ ΜΕΝΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΥ-

Την ώρα που ο Πούτιν χαίρεται τον νέο έρωτά του, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ηγέτης της (ήδη ανύπαρκτης) αντιπολίτευσης στη Ρωσία, Αλεξέι Ναβάλνι κείτεται- πού ακριβώς;- νεκρός!
Τι κοντράστ: έρωτας για τον έναν, τον ισχυρό, και θάνατος για τον άλλον, τον φυλακισμένο, από τον… ερωτύλο! Διότι φαίνεται και από την φυλακή ήταν… επικίνδυνος για τα συμφέροντα του Ρώσου Προέδρου, ενόψει μάλιστα των εκλογών (;) του Μαρτίου!!!

«Ο Πούτιν σκότωσε τον σύζυγό μου- τον δηλητηρίασαν με νόβιτσοκ» δηλώνει θαρραλέα η χήρα Γιούλια Ναβάλναγια.

«Έγκλημα και τιμωρία» του Ντοστογιέφσκι διαβάζαμε παιδιά, αλλά στη σημερινή Ρωσία ο Πρόεδρος κάνει εγκλήματα με ατιμωρησία (εξασφαλισμένη)!!!

Ότι δεν πέτυχε η δηλητηρίαση προ ετών και η σκληρή φυλάκιση με προοπτική πολλών χρόνων, με έκτιση τώρα τελευταία μάλιστα στην Σιβηρία- γνωστός αυτός ο τόπος από παλιά για τέτοιες δουλειές- το επέσπευσε οριστικά η νευροπαλυτική ουσία.

Και ως δικηγόρος θλίβομαι διπλά, που ο Ρώσος δικηγόρος του, μονολότι κατάφερε να φθάσει έως το νεκροτομείο, εξεδιώχθη απ’ εκεί κακήν- κακώς. Αυτό βεβαίως δεν προξενεί εντύπωση, αλλά είναι ένδειξη ή μάλλον και απόδειξη ενοχής, αφού ούτε και η μητέρα του Ναβάλνι έχει κατορθώσει να πάρει τη σωρό του! Περιμένουν να εξαφανισθούν τα ίχνη της ουσίας από τον οργανισμό του.

Αλλά τι να περιμένει κανείς από τον «χασάπη της Ουκρανίας»; Έσφαξε αναιτιολόγητα μάλιστα, καταφανώς άδικα δηλαδή, έναν λαό με πολλές χιλιάδες θύματα έως σήμερα, και τώρα το μετεξελιγμένο καθάρισμα Ναβάλνι είναι το νέο του αποτρόπαιο δολοφονικό έργο. Ειδεχθέστατο!!!
Άραγε ούτε τα αισθήματά του για την νέα εντυπωσιακή σύντροφο δεν τον συγκρότησαν…


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΠΟΨΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr