background img
banner
banner

Super League 2 και Volley League… δείχνουν τον δρόμο της επιστροφής

ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟ PROTIONLINE.GR Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΓΣ ΑΛΕΚΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Μετά τα πρωταθλήματα της Super League και της Basket League που διεξάγονται κανονικά χωρίς διακοπή, από το Σαββατοκύριακο ξεκίνησαν αγωνιστική δράση τόσο η Super League 2 όσο και η Volley League των Ανδρών.

Γεγονός ιδιαίτερα ενθαρρυντικό που κατά κάποιο τρόπο «προαναγγέλει» την έναρξη και των κατώτερων κατηγοριών σε όλα τα ομαδικά αθλήματα.
Που ενισχύεται ακόμη περισσότερο μετά την κυβερνητική απόφαση για άνοιγμα του λιανεμπορίου από σήμερα.
Οι απόψεις πάντως των ανθρώπων του αθλητισμού μάλλον διίστανται, παρά τη συγκρατημένη αισιοδοξία που επικρατεί αυτή τη χρονική στιγμή. Κι αυτό γιατί κανείς δεν είναι σίγουρος καθώς τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς και θα εξαρτηθεί από το πόσο θα τηρηθούν τα μέτρα τις επόμενες ημέρες και φυσικά από την ημερήσια καταγραφή των κρουσμάτων σε όλη την επικράτεια.
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις ζητήσαμε την άποψη δύο ανθρώπων του αθλητισμού, του Αλέκου Σπυρόπουλου, εκ των προπονητών του Παναιγιαλείου και του προπονητή των ακαδημιών της ομάδας βόλεϊ του Α.Ο. Αιγιαλέων Βασίλη Αναστασόπουλου.
Αν εκτιμούν ότι η κατάσταση πλέον αρχίζει να αντιστρέφεται και κατά πόσο είναι εφικτό να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα των ομάδων τους.

Αλέκος Σπυρόπουλος: «Καθοριστική η αυριανή ημέρα στο συμβούλιο της Λίγκας»

Ο προπονητής του ΠΓΣ εμφανίζεται πλέον αρκετά αισιόδοξος και δεν το κρύβει, ωστόσο εκτιμά ότι οι αποφάσεις που θα παρθούν στο συμβούλιο της Football League (Tρίτη 19/1) θα κρίνουν πολλά για τη συνέχεια. «Ελπίζω ότι θα γίνει η αρχή που θα σημάνει την επιστροφή μας στα γήπεδα, αρχικά για προπονήσεις και στη συνέχεια για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος. Έτσι τουλάχιστον θέλω να πιστεύω. Ήμουν εξ αρχής αντίθετος για την διακοπή των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων καθώς μιλάμε για ένα άθλημα που διεξάγεται σε ανοιχτό χώρο.
Το θεωρώ άδικο να παίζουν οι δύο μεγαλύτερες κατηγορίες και όχι εμείς.
Αναγνωρίζω βέβαια ότι το κόστος των τεστ αποτελεί μεγάλο πρόβλημα για τις ομάδες αλλά θα πρέπει η Πολιτεία και οι αρμόδιοι φορείς να βρουν τη λύση».

Βασίλης Αναστασόπουλος: «Μεγάλο εμπόδιο το κόστος  των covid τεστ»

Συγκρατημένα αισιόδοξος εμφανίζεται ο Βασίλης Αναστασόπουλος αλλά όπως τονίζει κατηγορηματικά: «Ο αθλητισμός πρέπει να ανοίξει και πάλι. Είναι απαραίτητος όχι μόνο για τη σωματική υγεία αλλά και την ψυχική. Πάντα με τα σωστά μέτρα και την τήρησή τους από όλους.

Αντιλαμβάνομαι ότι με τα προβλήματα που έχει επιφέρει ο ιός σε όλους τους τομείς της ζωής και κυρίως στην υγεία και την οικονομία το κομμάτι του αθλητισμού μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.
Για τους λόγους όμως που προαναφέρω αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στη ζωή πολλών ανθρώπων και όχι μόνο των αθλητών.
Ελπίζω να ξεκινήσει και η preleague για να μη πάει χαμένη η χρονιά.

Όμως το κόστος των τεστ αποτελεί μεγάλο εμπόδιο και είναι αυτό που με προβληματίζει περισσότερο από όλα».


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr