background img
banner
banner

Τέλος ο προπονητής Φίλιππος Σχοινάς από τον Παναιγιάλειο

Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΆΡΗ ΠΑΤΡΩΝ 

Παρελθόν αποτελεί οριστικά ο προπονητής του Παναιγιάλειου Φίλιππος Σχοινάς, ο οποίος δήλωσε την παραίτησή του από την ομάδα του Αιγίου και οι φήμες τον θέλουν να μετακομίζει για Ναυπακτιακό Αστέρα, στη θέση του προπονητή Γιάννη Νταλακούρα.

Σε ότι αφορά την διοίκηση του Παναιγιάλειου βλέπει κάποιες εναλλακτικές λύσεις χωρίς να βιάζεται ιδιαίτερα και χαρακτηριστικό είναι ότι την Κυριακή στο ντέρμπι με τον Άρη, θα καθίσει στον πάγκο των μελανόλευκων ο γενικός αρχηγός και πρώην ποδοσφαιριστής του Παναιγιάλειου Γιάννης Γεωργιάδης. Πήρε εντολή από τη διοίκηση να κατεβάσει την ομάδα και αυτό θα κάνει.

Μπαίνει το θέμα προπονητή στο συμβούλιο του ΔΣ

Το βράδυ της Τετάρτης 4 Ιανουαρίου, στη συνάντηση που θα έχουν τα μέλη της διοίκησης, είναι πολύ πιθανόν να καταλήξουν και στον νέο προπονητή, που θα αναλάβει το πόστο της τεχνικής ηγεσίας από την ερχόμενη εβδομάδα. Υπάρχουν κάποια ονόματα που απασχολούν το ΔΣ και αναμένεται να παρθεί η τελική απόφαση.

Σκληρή ανακοίνωση από τον Παναιγιάλειο

Σε ανακοίνωσή του ο Παναιγιάλειος, το βράδυ της Τρίτης 3 Ιανουαρίου, αναφέρει τα εξής:

“Η διοίκηση του Παναιγιάλειου Γ.Σ. βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Φίλιππα Σχοινά, ύστερα από την παραίτηση που ο ίδιος -όλως αιφνιδίως- υπέβαλλε σήμερα το απόγευμα, λίγες ημέρες πριν από ένα πολύ κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι της ομάδας μας.

Δυστυχώς ο κ. Σχοινάς δεν σεβάστηκε την εμπιστοσύνη που του έδειξε η διοίκηση και ο φίλαθλος κόσμος του Παναιγιάλειου και προτίμησε να αφήσει την ομάδα, που ο ίδιος στελέχωσε και την οποία η διοίκηση στηρίζει με οικονομικές θυσίες και τιτάνια προσπάθεια. Μάλιστα, όπως πληροφορηθήκαμε, πριν ακόμα μας ενημερώσει για την απόφαση αποχώρησής του είχε ήδη συμφωνήσει με άλλη ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας.

Ο Παναιγιάλειος είναι πάνω απ’ όλους. Συνεχίζουμε δυναμικά.”


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr