background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Μπαίνει «σφήνα» στα ντέρμπι η αγωνιστική εκκρεμότητα

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΝΘΟΣ ΑΝΕΒΑΛΛΕ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ Π. – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ

Το τραγικό και πολύνεκρο δυστύχημα με την σύγκρουση των δυο τρένων στα Τέμπη, έριξε την πένθιμη σκιά του σε κάθε εκδήλωση της χώρας μας. Με απόφαση της Κυβέρνησης η απαραίτητη για την περίπτωση κήρυξη τριήμερου πένθους αναβάλλει τις κάθε είδους εκδηλώσεις στο πανελλήνιο. Δεν θα μπορούσαν έτσι να εξαιρεθούν και τα προγραμματισμένα παιχνίδια στο νομό μας, μεταξύ των οποίων το ένα να αφορά τον Παναιγιάλειο.

Συγκεκριμένα το παιχνίδι του Αιγιώτικου σωματείου στο γήπεδο των Προσφυγικών με τον Εθνικό Πατρών, υποχρεωτικά θα αναβληθεί για δεύτερη φορά. Να θυμίσουμε ότι ο λόγος της πρώτης αναβολής είχε να κάνει με τον ελλιπή φωτισμό που υπήρχε στο Ενωσιακό γήπεδο.

Αποφασίζει η ΕΠΣ Αχαΐας για το νέο ορισμό του αγώνα

Για την ερχόμενη Τετάρτη 8 Μαρτίου στο γήπεδο Προσφυγικών υπάρχει το μεσημέρι στις 16:00 προγραμματισμένο παιχνίδι για την εμβόλιμη 17η αγωνιστική της Β΄ κατηγορίας.
Συγκεκριμένα στον αγωνιστικό σχεδιασμό της ΕΠΣ Αχαΐας, έχει οριστεί η συνάντηση για τον 1ο όμιλο, ανάμεσα στην ΑΠΟ Αρόη και τον Κρίνο.
Λίγο αργότερα στις 16:30 ακολουθεί στα Προσφυγικά που χρησιμοποιεί σαν έδρα ο Εθνικός Πατρών, το παιχνίδι κυπέλλου Άρης Πατρών – Ατρόμητος Πατρών.

Δυο οι εναλλακτικές για να παίξουν Εθνικός Π. – Παναιγιάλειος

Η αρχική ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα που αναβλήθηκε ήταν στις 22 Φεβρουαρίου. Λογικά η συνάντηση αυτή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσα σε διάστημα ενός μηνός.
Υπάρχει μια πρώτη επιλογή να αναβληθεί ο αγώνας κυπέλλου την ερχόμενη Τετάρτη 8/3 ανάμεσα στον Άρη Π. και τον Ατρόμητο Π. στις 18:30 στα Προσφυγικά και στη θέση του να οριστεί το παιχνίδι Εθνικός Π. – Παναιγιάλειος, αφού νωρίτερα θα παίξουν ΑΠΟ Αρόη – Κρίνος.

Αν δεν γίνει αυτό, τότε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Εθνικό Π. και τον Παναιγιάλειο, θα μετατεθεί αναγκαστικά για την Τετάρτη 15/03, σε ώρα που θα ανακοινώσει η ΕΠΣ Αχαΐας.
Διαφορετικά δεν γίνεται, αφού για την Τετάρτη 22/03 υπάρχει στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Α΄ κατηγορίας η εμβόλιμη 20η αγωνιστική.

Φορτώνεται στα ντέρμπι η εκκρεμότητα

Στον Παναιγιάλειο προτιμούσαν να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Μαρτίου, το εξ’ αναβολής παιχνίδι με τον Εθνικό Πατρών. Από την μια να ξεμπερδεύει με αυτή την εκκρεμότητα και από την άλλη να αποφύγει να μπει αυτό το ντέρμπι σφήνα, στα άλλα κρίσιμα παιχνίδια που περιλαμβάνει το πρόγραμμα των επόμενων αγωνιστικών.

Ποιες αγωνιστικές υποχρεώσεις ακολουθούν

Την ερχόμενη Κυριακή 5/3 ο Παναιγιάλειος θα υποδεχτεί στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου τον Αετό Πατρών στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής. Ένα παιχνίδι που θα χρειαστεί σοβαρότητα και καλή αγωνιστική απόδοση από τους μελανόλευκους, αφού η εκτός έδρας στατιστική του Αετού Π. τον φέρνει να έχει 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr