background img
banner
banner

«Δυνατός λαός, με δυνατό ΚΚΕ»

ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ «ΚΑΤΗΓΟΡΩ» ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑΝ ΩΣ «ΑΝΤΙΛΑΪΚΕΣ» Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ

Εκδήλωση μέσα από την οποία χαράχτηκε ο δρόμος που θα ακολουθήσει το ΚΚΕ υιοθετώντας την ίδια μαχητική πολιτική και τις σταθερές θέσεις που το διακρίνουν, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 6 Μαρτίου από το ΚΚΕ Αιγιαλείας, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αιγίου. Κεντρικός ομιλητής ήταν το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Αχαΐας Νίκος Καραθανασόπουλος.

Ο Αχαιός βουλευτής αναφέρθηκε στο «έγκλημα» στα Τέμπη, τις διαχρονικές ευθύνες των κυβερνήσεων της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, που δεν άκουσαν τις φωνές των εργαζομένων, όπως χαρακτηριστικά είπε. Υποστήριξε ότι το ΚΚΕ μέσα και έξω από τη Βουλή είχε αναδείξει ποια θα είναι τα αποτελέσματα της ιδιωτικοποίησης, της κατάτμησης του σιδηροδρομικού έργου, της απαξίωσης των συστημάτων ασφαλείας και της ελαχιστοποίησης του προσωπικού.

Η οργή να γίνει αγώνας…

Κάλεσε δε τους παρευρισκόμενους «να συμβάλλουν ώστε η οργή να γίνει αγώνας, για να μην ξεχαστεί το έγκλημα στα Τέμπη» και να «αποδοθούν οι ευθύνες, σε σύγκρουση με την πολιτική που μας έφερε εδώ», μιλώντας για ένα «σαθρό οικοδόμημα» με τα παραδείγματα – όπως είπε –να βγαίνουν ένα-ένα στην επιφάνεια. Συνεχίζοντας αναφέρθηκε «στα λαϊκά προβλήματα και στη στάση όλων των κυβερνήσεων, που τσακίζουν τον λαό, όπως είπε. Χαιρετισμό απηύθυναν ακόμη οι υποψήφιοι βουλευτές Αχαΐας Χρήστος Πατούχας και Γιάννης Μποδιώτης με σύνθημα: ΄΄Κάψε τα αντιλαϊκά σενάρια. Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, με δυνατό ΚΚΕ΄΄. Τέλος, εκ μέρους του φοιτητικού κινήματος και την αστυνόμευση των πανεπιστημιών, μίλησε φοιτήτρια από την περιοχή.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr