background img
banner
banner

Πρόσκληση στα ενδότερα της ΕΒΟ από Κωστόπουλο σε Χριστόπουλο

Μπορεί να μην άφησαν το πρωί της Πέμπτης 28 Ιανουαρίου στην ΕΒΟ, τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης να διαβούν την πύλη του εργοστασίου κατά την επίσκεψη του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή, όμως ήταν οι βουλευτές Άγγελος Τσιγκρής και Ιάσονας Φωτήλας που είχαν το προνόμιο και φρόντισαν για το απαραίτητο φωτογραφικό υλικό.

Την πόρτα της ΕΒΟ, διάβηκε μαζί τους και ο σύμβουλος Τεχνικών Έργων του δημάρχου Βασίλης Χριστόπουλος, ως ο μοναδικός αιρετός από την Αιγιάλεια. Η επιτυχία έγκειται στο γεγονός πως ο δημοτικός σύμβουλος από το Διακοπτό, διατηρεί φιλία με τον διευθύνοντα σύμβουλο των ΕΑΣ, Νίκο Κωστόπουλο, ο οποίος χθες συνόδευε τον υφυπουργό στο ταξίδι του στο Αίγιο.

Αργότερα ο Χριστόπουλος, συμμετείχε σε σύσκεψη στο δημαρχείο με τον δήμαρχο, Δημήτρη Καλογερόπουλο, να υποδέχεται τον Αλκιβιάδη Στεφανή και τους συν’ αυτώ.

Οι παρουσίες του Βασίλη Χριστόπουλου αλλά και του αντιδημάρχου Καθαριότητας, Νίκου Καραΐσκου, στην Ανδρέου Λόντου, δεν ήταν τυχαίες επιλογές από τον δήμαρχο, αφού οι νεοδημοκράτες δημοτικοί του σύμβουλοι έκαναν τους επισκέπτες να νιώσουν σαν το σπίτι τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το εθνικό τυφέκιο μέσα στο 2021 «έρχεται» στο Αίγιο!

Υποβοήθηση της τοπικής κοινωνίας και στήριξη της οικονομίας


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr